За нас
ФЛП вече 10 год. не е повишавала цените на продуктите си, въпреки икономическите проблеми в света и в България!
За 2008 год. много фирми бележат финансов спад, а ФЛП (2,5 милиарда долара) и ФЛП-България (октомври 2009 г.) имат най-висок ръст продажби в цялата си история, защото КАЧЕСТВОТО НА ПРОДУКТИТЕ Е МНОГО ВИСОКО и с изключително голяма полза за здравето, в сравнение с продуктите на други фирми!

"Една от най-сериозните болести днес,
това е празният портфейл. Ако искаш да
намалиш броя на страдащите от нея,
просто дай на хората шанс
да си спечелят честно съществуване!”


Имението Салтфорк, където е сниман сериала "Далас", е собственост на ФЛП.

Рекс Моан е основател и собственик на фирмата. Той лично управлява административния персонал, който отговаря за дейността на всички международни офиси в над 130 страни.
Думите на Рекс Моан може би най-точно описват мисията на Форевър Ливинг, която предлага на хората:
* природни алтернативи за по-добро здраве
* възможности за по-големи доходи
* висококачествени продукти и лесен бизнес план
* възможност и да помагат и на други да бъдат по-здрави и по-богати.Много малко от чуждите компании, работещи и в България, се регистрират. Но ФЛП е регистрирана: ФЛП България ЕООД – Рекс Моан и започва работа през октомври 2001 г. под ръководството на Стефан Стаев.
Основна цел на компанията по време на първоначалния период на установяване на българския пазар е да осигури наличието и достъп до продуктите на многобройните съществуващи и бъдещи дистрибутори от цялата страна, промоционални материали, срещи, обучения и всякаква друга форма на подкрепа, в името на бизнеса на дистрибуторите на ФЛП и за здравето и благоденствието на техните клиенти.
Сега каним и вас да се присъедините към нарастващото семейство дистрибутори, стремящи се към финансова свобода с Форевър Ливинг Продъктс
офис на ФЛП в България директорът на ФЛП в България

За въпроси и контакти

Forever Living Products - История на ФЛП в България