Кои сме ние


Ние сме семейство, което от 2002 год. ползва продуктите на ФЛП и предлагаме информация в услуга на тези, които искат да подобрят здравето си, външния вид или искат да се научат да работят като нас и да повишат финансовата си независимост като станат сътрудници.

Жанет
– Аз съм преподавател по Изобразително изкуство и ИТ. Напуснах учителството, за да работя с тази фирма, в която намерих много етични, усмихнати и доволни от решените си здравословни или финансови проблеми хора от различни възрасти и професии. Вече 10 год. работя с билкови хранителни продукти и оставих в миналото доста здравословни проблеми - денонощно главоболие, ниско кръвно, депресия, безсъние, алергия, ранен климакс, болки в гръбначния стълб. И трите ми деца не са имали през този период тежки простудни и вирусни заболявания, не са приемали антибиотици. Преди и след зимния сезон у дома се пие алое, а целогодишно се приемат различни продукти за повишаване на имунитета и превантивно срещу болестите, които сме имали и могат пак да се върнат, а и за да не се появят нови. Всички ползваме алое-козметиката (аз съм на 51 год. и като всяка жена ми е трудно да приема промените).
Александрина – Аз съм студентка 2-ра год. в УНСС. Ползвах много години тези продукти, за да не боледувам, а козметиката – за да нямам като другите на моята възраст проблеми по кожата. Също и продуктите от алое за лична хигиена – пастата за зъби, сапуни, шампоан и балсам за коса, маски и кремове… Сестра ми е още ученичка, но и тя от малка ползва продуктите и у дома няма ангини, грип или инфекции. След като видях, че други млади хора като мен не само ползват продуктите, но и работят към фирмата и получават по 3-6 месечни учителски заплати за 1 месец, обикалят света с фирмата и са щастливи – реших, че ще изпусна страшно много, ако не работя.


Аз съм Борис и сега съм в Манчестър (магистратура) - не се страхувам да съм тук, защото вече нямам проблеми с
астма и алергии!
Борис – Аз съм студент 4-та год. в СУ. След като сестра ми се включи с договор към майка ни си казах: „Защо и аз да не го направя, след като от цялото ни семейство аз съм ползвал най-много продукти и мога да споделя решените си проблеми с други, които още се мъчат с лекарства, кортизони, антибиотици”. От малък имах астма , бях дебел от лекарствата и обездвижването, защото не можех да издържам на натоварване – задушавах се, получавах пристъпи при смяна на климата, от застоял въздух, мухъл, влага… Нощите ми бяха тежки в такива моменти и дори в студени дни съм стоял с баща ми на терасата. Сега нямам такива проблеми. Преди се притеснявах да го кажа, но го споделих с колегите и приятелите (тези, които ме знаеха дебел не можаха да ме познаят сега), колежките се заинтересуваха от алое- козметиката и гримовете и някои от тях веднага решиха да се възползват от предлаганите възможности за здраве, красота, ФИТНЕС, ЕНЕРГИЯ с ФЛП и възможност за доходи за себе си и членове от семейството си.

За въпроси и контакти

Кои сме ние