Forever 2Go

форевър фрийдъм и джобно алое Forever Freedom2Go

Код: 306
30 опаковки в кутия
Цена: 198,74 лв.
Насладете се на полезните свойства на напитката Форевър фрийдъм в съчетание с екзотичния аромат на нар в удобна за носене мека опаковка, която вече познавате. Джобен фрийдъм предлага чудесните здравословни качества на нашия патентован и стабилизиран гел от алое вера, плюс глюкозамин, хондроитин и метил сулфонил метан, комбинирани със сладкия и богат на антиоксиданти плод на нар.

Глюкозамин сулфатът и хондроитин сулфатът са две съединения, които естествено се срещат в човешкия организъм и според изследванията могат да допринесат за поддържане на здравословни ставни функции и подвижност. Метил сулфонил метанът (МСМ) е основен източник на органична сяра, необходима на тялото за поддържане на здрави съединителни тъкани и ставни функции.

Тези три съставки се обединяват, за да ви помогнат да почувствате отново радостта от движението. Добавете към тях антиоксидантите свойства на сладкия сок от нар, който съдържа повече полифенолни антиоксиданти от червеното вино, зеления чай и боровинките, и се получава една вкусна и печеливша комбинация! И нека не забравяме, че дневната ви доза е в красива и удобна за носене мека опаковка, която винаги е в джоба или чантата ви.

Forever джобно алое Forever Aloe2Go
Джобно алое
Код: 270
30 меки опаковки
Препоръчителна клиентска цена: 169,70 лв.
Вие обичате полезните свойства на гела от алое вера. Обичате и сладкия, питателен вкус и антиоксидантната сила на напитката Поместийн пауър. Форевър Ливинг взе най-доброто от тези две напитки и ги съчета в една удобна за носене опаковка. „Джобно алое” ви предлага вкусен прилив на енергия, като подкрепя тялото ви със сложни въглехидрати. Комбинацията от освежаващата сладост на мангостана (наречен „кралица на плодовете”, заради изтънчения си вкус) с гела от алое вера, представлява най-добрият антиоксидантен коктейл. Имунната ви система ще е в отлична форма и вие ще знаете защо!

Нарът съдържа повече антиоксиданти от сините боровинки, зеления чай или виното. Мангостанът е плодът с най-високо съдържание на ксантони, които според някои изследвания имат по-добро въздействие върху имунитета от витамини С и Е.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Разклатете добре преди употреба и откъснете на указаното място. Изпивайте по една опаковка веднъж или два пъти изпиете цялото съдържание на опаковката, съхранявайте остатъка в хладилник. За оптимални резултати консумирайте до 24 часа след отваряне. Не използвайте продукта, ако опаковката е спукана или повредена.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Всички полезни качества на гела от алое вера и течния антиоксидант „Форевър поместийн пауър“.
• Страхотен вкус в удобна за носене мека опаковка.
• Най-добрият антиоксидантен коктейл!

За въпроси и контакти

Forever Living Products - Freedom and Aloe 2Go - Форевър Фрийдъм и Алое Вера гел в джобен вариант