Сапуни
сапун с авокадо и алое от Forever Avocado Face & Body Soap
Сапун за лице и тяло с авокадо

Код: 284
142 г
Препоръчителна клиентска цена: 11,78 лв.
Нежен сапун със силни овлажняващи свойства, благодарение на съдържащото се в него масло от авокадо. Ще почувствате лицето и кожата си удивително гладки и чисти. Свежият цитрусов аромат ще ви зарежда с енергия при всяко къпане.

Той нежно измива мазната кожа без дразнене, като поддържа порите чисти и здрави. Бързо успокоява сухата и чувствителна кожа, като прониква дълбоко, за да я подхрани и овлажни. В него откриваме много мононенаситени мастни киселини, които допринасят за омекотяването и възобновяването на грубата, суха или застаряваща кожа. Притежава антиоксидантни и лековити свойства - стимулира производството на колаген, запазва еластичността и помага на увредената или проблемна кожа.

течен сапун с алое вера от Forever Aloe Liquid Soap
Течен сапун с алое вера

Код: 038
473 мл
Препоръчителна клиентска цена: 25,31 лв.
Готови ли сте да изхвърлите всички твърди сапуни от къщата си? Няма и да се поколебаете, щом опитате нашият естествен, овлажняващ течен сапун. Създадена на базата на 100% стабилизиран гел от Алое Вера, заедно с други естествени почистващи и овлажняващи вещества, тази формула не люти на очите и е идеална за използване от цялото семейство.

Течният сапун с алое е богато, перленобяло, овлажняващо ръцете и лицето почистващо средство, в чийто състав има голямо количество алое. Прави обилна пяна, която лесно се нанася и отмива. Приготвен от гел от алое вера и богат на повърхностно активни вещества, които не дразнят очите, течният сапун но Форевър почиства кожата, като й придава копринена нежност и едновременно с това намалява дразнещия ефект на някои твърди сапуни. Идеален шампоан за бебета и деца, подходящ за раздразнена кожа вследствие псориазис и екзема.

Алоето е ценено заради неговите почистващи, овлажняващи, оздравяващи и успокояващи свойства, поради което е идеална основа за течния сапун на ФЛП. Биоразградим, с контролирано рН и недразнещо въздействие, този сапун е достатъчно мек за ежедневното измиване на лицето, ръцете и тялото. С удобния и лесен за използване дозатор, този благоуханен продукт може да се ползва от малки и големи.

Формула „без сълзи“.

препарат за пране и почистване с алое вера Forever Aloe Multi-Purpose Detergent
Многофункционален препарат за пране и домакинско почистване с алое

Код: 050
1.89 л
Препоръчителна клиентска цена: 46,48 лв.
Измива, почиства и изпира всичко в къщата от чинии до подове, от дрехи до прозорци. Революционната формула на този препарат не жали мръсотията и е много концентрирана, но е нежна с дрехите, дома, околната среда и ръцете ви.
Той е идеален за пране (на всички видове дрехи), чудесен почистващ препарат в домакинството, за подове, бани, плочки и килими, перфектен и в измиването на съдове на ръка. Тази безвредна, концентрирана синя течност се справя отлично с премахването на замърсяванията, с почистването на мазни и всякакви други петна и понеже е течност, не наранява и не драска повърхностите в банята. Със своята многофункционалност, благодарение на която върши работата на многобройни продукти на пазара с подобно предназначение, той спестява значителни средства за потребителя. Форевър алое MPD не замърсява околната среда. За разлика от други почистващи препарати, анионните и не-йонните повърхностноактивни вещества при него са биоразградими. Това означава, че те се разграждат от естествени процеси, като по този начин намаляват екологичните проблеми във водните басейни.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

За пране: използвайте 30 мл при нормално зареждане на пералната машина. За премахване на петна, нанесете малко количество от препарата направо върху петното, добавете вода и накиснете преди пране.
За общо почистване: използвайте 80 мл на 5л вода.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Многофункционален концентриран препарат за почистване.
• Не съдържа фосфор.
• Екологично-съобразни съставки – анионните и не-йонните повърхностноактивни вещества са биоразградими.
• Нежна за ръцете и дрехите формула.


* Бележка: Форевър алое MPD не е подходящ за употреба в съдомиялни машини.

За въпроси и контакти

Forever Living Products - сапун за лице и тяло с авокадо, течен сапун и препарат за почистване с алое вера от Форевър Ливинг