Forever Royal Jelly
пчелно млечице от Форевър Ливинг Forever Royal Jelly
Пчелно млечице
Код: 036
60 таблетки
Препоръчителна клиентска цена: 63,41 лв.
Дайте тласък на енергията и метаболизма си, като същевременно се борите със стреса. Специално съчетано с ензими, пчелното млечице на Форевър съдържа протеини, минерали, витамини А, С, D, Е и В комплекс, всички 8 незаменими аминокиселини, плюс още 10 второстепенни.

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Пчелното млечице подобрява обмяната на веществата, което обяснява силната енергия и бързото възстановяване след умора при употребата му. Помага за възстановяване на клетките, въздейства благоприятно върху кожата и засилва издръжливостта на организма към болести. Пчелното млечице е подходящо за намаляване на стреса и напрежението преди менструация. Доказано е също, че намалява нивото на холестерола.

Пчелното млечице е богато на протеини и се синтезира по време на смилането на прашец. Съдържа ацетихолин, който играе важна роля за функционирането на целия организъм, тъй като провокира отделянето на адреналин.

СЪСТАВКИ
Пчелно млечице на прах - 250 мг Сорбитол, фруктоза, лимонена киселина, натурален аромат от портокал, стеаринова киселина, магнезиев стеарат и силициев двуокис.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По една таблетка два пъти на ден. Препоръчително е да се смуче.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Жизненоважна хранителна добавка за добро здраве.
• Богата на витамини и минерали.
• Съдържа всички незаменими аминокиселини.
• Помага за облекчаване на симптомите при стрес.
• Висококачествен, напълно чист и изсушен чрез замразяване продукт.
• Има благодатно въздействие върху кожата.

За въпроси и контакти

Forever Living Products - Royal Jelly - Пчелно млечице с минерали, протеини, витамини А, С, D, Е и В комплекс и много аминокиселини от Форевър Ливинг