Relaxation Bath Salts
соли за вана от Forever Relaxation Bath Salts
Отпускащи соли за вана

Код: 286
350 г
Препоръчителна клиентска цена: 48,07 лв.
Ароматна смес от легендарната сол от Мъртво море, лавандула и други етерични масла, която ще ви избави от всички грижи. Само две супени лъжици ще превърнат ваната ви в успокояващо и релаксиращо изживяване.

Още в епохата на древен Египет хората пътували от цял свят до Мъртво море, заради известните му терапевтични свойства. Солта от Мъртво море е отлична за успокояване и хидратиране на кожата.
Лавандулата е популярна билка в ароматерапията, която я използва за отпускане и релакс. Доказано е, че ароматерапията с лавандула и други етерични масла спомага за добър сън и отмора.
Форевър Ливинг съчета тези впечатляващи съставки в отпускащите соли от СПА колекцията, за да създаде един от най-релаксиращите еликсири за вана на пазара. Само две лъжици от солите ще ви потопят в едно незабравимо, успокояващо и отморяващо изживяване.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Изсипете приблизително две супени лъжици във ваната, докато я пълните с вода. За оптимални резултати оставете солите да се разтворят напълно (като леко раздвижвате водата, ако е необходимо).

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Съдържа сол от Мъртво море, известна с терапевтичните си свойства.
• Ароматерапията може да спомогне за съня и отмората.
• Достатъчни са само две супени лъжици.

За въпроси и контакти

Forever Living Products - Relaxation Bath Salts - отпускащи соли за вашата вана със сол от Мъртво море, лавандула и етерични масла от Форевър Ливинг