Почистващи кремове
почистващ крем за лице от Forever Living Sonya Aloe Purifying Cleanser
Почистващ лосион за лице с алое

Код: 277
170 мл
Препоръчителна клиентска цена: 68,87 лв.
Почистващият лосион с алое освежава, омекотява и почиства лицето ви всеки ден по един неповторим начин. За оптимални резултати, след почистване нанасяйте освежаващия тоник и останалите продукти от серията за грижа за кожата „Соня”.
    Той нежно отстранява грим и замърсявания без прекомерно да изсушава кожата. След всяко почистване ще чувствате лицето си удивително меко, свежо и чисто. За оптимални резултати нанасяйте освежаващия тоник с алое и останалите продукти от комплекта „Соня” след почистващия лосион.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Всяка сутрин и вечер започвайте грижата за кожата с почистващия лосион с алое. Нанесете малко количество от лосиона на връхчетата на пръстите си и разтъркайте пръстите на двете си ръце. С масажни движения втрийте лосиона в кожата на лицето и шията, за да отстраните грима и замърсяванията. Отстранете лосиона с памук или памучен тампон и изплакнете лицето и шията старателно с топла вода.

Алое вера за дълбоко почистване за лицето от Forever Sonya Aloe Deep Cleansing Exfoliator
Алое ексфолиант за дълбоко почистване

Код: 278
120 мл
Препоръчителна клиентска цена: 51,65 лв.
Ексфолиант за дълбоко почистване с алое вера и натурални микросфери от жожоба за мека и гладка кожа. Достатъчно нежен за ежеседмична употреба.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Използвайте приблизително два пъти седмично след почистване с лосиона за лице с алое. Навлажнете лицето с вода и нанесете ексфолианта на връхчетата на пръстите си. Нежно масажирайте лицето и шията в продължение на 2-3 минути, като внимателно избягвате очите. Изплакнете с топла вода и подсушете с мека, чиста кърпа.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Нежен ексфолиант за почистване на кожата два пъти седмично.
• Съдържа овлажняващо алое.
• Микросферите от жожоба ексфолиират деликатно.

крем за лице с алое вера за почистване Aloe Eye Makeup Remover
Лосион с алое за почистване на грим

Код: 186
118 мл
Препоръчителна клиентска цена: 21,08 лв.

    Ефективна формула без мазнини, с нежни съставки, които деликатно почистват кожата ви от грим, като я предпазват, овлажняват и омекотяват. Успокояващите свойства на основната съставка – стабилизирания гел от алое вера превръщат лосиона в идеално средство за отстраняване на всички видове грим, без значение дали е на маслена или на водна основа.
    Уникална формула с алое вера гел, която нежно, но ефективно почиства кожата от грима. Този нежен лосион за почистване е еднакво ефикасен при гримове на маслена и на водна основа. лосионът за почистване на грим е необходимост за всяка жена, която използва грим.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Напоете малък памучен тампон с лосиона. Докоснете затворените очи, изчакайте няколко секунди, като леко притискате, за да може да проникне в миглите и цялата област на очите. След това избършете миглите с движение надолу, за да отстраните спиралата окончателно. Сега можете да изплакнете с леко хладка вода или с чист, влажен памучен тампон, преди да нанесете крем против бръчки около очите в областта на очите. Ако е необходимо, повторете процедурата

почистване на лице с крем от Forever Living Forever Aloe Scrub
Ексфолиант с алое

Код: 238
99 мл
Препоръчителна клиентска цена: 30,18 лв.

    Нежен пилинг, който съчетава успокояващата и хидратираща сила на 100% стабилизирания гел от алое вера с микросфери от жожоба за дълбоко почистване и отстраняване на мъртвите клетки. Микроскопични гранули от жожоба нежно почистват и ексфолиират кожата ви без да я дразнят или увреждат. Достатъчно нежен за всекидневна употреба.
    Този продукт е създаден за цялата кожа, включително лицето, за да премахне нежно мъртвите клетки и ненужните вещества, които запушват порите и развалят добрия вид на кожата. Клетките на кожата се възпроизвеждат на всеки 21-28 дни..

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанесете върху мокрото лице или тяло и нежно масажирайте кожата с мокрите върхове на пръстите (като внимателно избягвате очите) с кръгови движения в продължение на около две-три минути. Ако е необходимо, добавете още вода. Изплакнете обилно и подсушете с чиста и мека кърпа.

Forever Living почистващ крем за красиво лице Exfoliating Cleanser
Eксфолииращ почистващ лосион

Код: 043
120 мл
Препоръчителна клиентска цена: 31,66 лв.

Почиствайте лицето и шията си два пъти дневно с няколко капки от почистващия лосион.
Ексфолииращият лосион съдържа хипоалергични съставки. Той е лек, неомазняващ и недразнещ лосион с балансирано рН и овлажняващи агенти. Бързо и напълно премахва грима и замърсяванията от ежедневието, както и невидимите остатъци от кожни клетки, които се лющят по естествен начин. Може да се използва като първа стъпка, подготвяща кожата преди нанасяне на маската за лице от програмата "Цвете на младостта" или просто като част от всекидневната ни възстановителна програма с алое. Ексфолииращият почистващ лосион съдържа точната пропорция от масло и вода за успешното почистване на кожата.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанесете няколко капки от ексфолииращия почистващ лосион на върха на пръстите и бавно втрийте в цялата област на лицето и шията с леки кръгови движения. За да свалите грима, повърхностното замърсяване и мъртвите кожни клетки, нежно ги отстранете с навлажнен памучен тампон или кърпичка, след което ще почувствате чистотата и мекотата на кожата. Нанесете хидратиращ тоник за лице, ако не планирате да приложите пълната възстановителна програма за красота "Цвете на младостта".

За въпроси и контакти

Forever Living Products - почистващи кремове и лосиони с алое вера за красива кожа на лицето от Форевър Ливинг