Други
Forever Bright Toothgel
Гел за зъби с алое вера

Код: 028
130 г
Препоръчителна клиентска цена: 14,73 лв.
Презентация на пастата

Тази неабразивна формула без флуор е създадена на базата на 100% стабилизиран гел от Алое Вера, за да почиства, подхранва и заздравява вашите зъби и венци. Страхотният й ментов вкус се харесва на цялото семейство. Гелът за зъби с Алое Вера не просто измива зъбите ви, но ги и заздравява и предпазва.

"Форевър брайт" е създадена от най-висококачествени материали и е предназначена за цялото семейство. Подходяща е и за вегетарианци, тъй като не съдържа вторични продукти от животински произход.
Към основната съставка – стабилизиран гел от алое вера, е добавен пчелен прополис. Комбинацията има не само добри антибактериални свойства за борба с плаката и за запазване свежестта на дъха – противовъзпалителните й свойства предпазват венците и нежната лигавица на устната кухина. Особено подходяща е за кървящи венци и афти и може да се нанася директно, когато използването на четка е прекалено болезнено.
Крайният резултат е гел за зъби с уникално почистващо свойство и толкова нежна абразивна способност, че една независима стоматологична лаборатория го нарече „полиращ“ гел! Прибавете към това и допълнителното благодатно въздействие, което алоето оказва върху венците, и получавате гел за зъби, който е не само конкурентоспособен, но дори побеждава съперниците си без усилия.

* Бележка: Този продукт не съдържа флуор.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Отстранява плаката.
• Има избелващ ефект.
• Антибактериалното му действие успокоява устната кухина и инфекциите на венците.
• Помага при афти.
• Не съдържа флуор.
Aloe Lips
Вазелин за устни с алое и жожоба

Код: 022
4.25 г
Препоръчителна клиентска цена: 6,68 лв.
Със своята формула, съдържаща стабилизиран гел от Алое Вера, жожоба и пчелен восък, Aloe Lips е идеалната грижа за вашите устни по всяко време. Вазелинът за устни с Алое ще предпази нежната кожа на устните ви от слънце, студ и вятър. Бързо успокоява сърбежи от ухапвания на насекоми, кожни алергии, изгаряния, бързо зарастване на рани без белези, външни хемороиди и др.

Ако устните ви можеха да говорят, биха поискали "Алое липс"!

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Редовно нанасяйте на устните, за да ги овлажните, особено в сурови атмосферни условия. Като средство за първа помощ нанесете върху леки порезни рани, изгаряния или ухапвания.

Aloe Bath Gelee
Гел за вана и душ с алое вера

Код: 014
251 мл
Препоръчителна клиентска цена: 34,93 лв.
Почистващ гел за цялото тяло, съчетаващ 100% стабилизиран гел от Алое Вера с букет от европейски билки. Поглезете тялото си със свежо, чисто ухание, което успокоява и съзнанието. Можете да го излеете и под течащата вода за една отпускаща вана. Просто няма да повярвате колко мека и нежна ще стане кожата ви.

Благодатното влияние не спира дотук! Душ-гелът на Форевър не само глези тялото, но и създава усещане за отмора и чистота, ободрява ви и ви позволява да започнете новия ден свежи и жизнени или да завършите стария отпочинали и спокойни.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Нежна формула, внимателна към кожата.
• Овлажняващ гел за вана и душ.
• Съдържа билкови извлеци за отличен ефект.
• Присъства и в комплекта Грижа за тялото с алое

Aloe Veterinary Formula
Спрей с алое за домашни любимци

Код: 030
473 мл
Препоръчителна клиентска цена: 38,01 лв.
С високо съдържание на стабилизиран гел от Алое Вера, тази течност може да се напръска директно върху нежните части на тялото на вашето любимо животно, за да успокои дразненето или да почисти кожата преди превръзка, или третиране с Aloe Vera Gelly. Също така можете и да напръскате козината на домашния си любимец след изкъпване, за да й придадете блясък и да я подхраните.
Много важни са и резултатите, постигнати с орален прием на алое вера гел при коне, страдащи от постоянна левкопения и летаргия. Въпреки че при някои от тях предишните лечения, включително с мултивитамини и антибиотици, били безрезултатни, 11 от 14-те лекувани с алое вера гел животни се върнали към пълноценен начин на живот. "Алое ветеринарна формула" - Идеален е при порязвания, одрасквания, натъртвания, ожулвания, инфекции и други външни проблеми при животните. Единствената допълнителна съставка е алантоинът – доказано активизиращ зарастването на рани агент. "Алое ветеринарна формула" дава бързо облекчение – успокоява, защитава и подпомага зарастването на раните.

СЪСТАВКИ
Стабилизиран алое вера гел, алантоин.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Почистете с течния сапун с алое и вода и нанесете върху засегнатите места. Поставете превръзка, ако е необходимо. За оптимални резултати нанасяйте няколко пъти на ден или съгласно препоръките на ветеринарния лекар.
Бележка: Винаги се консултирайте с ветеринарен лекар, преди да предприемете лечение на домашния любимец.
Този продукт е само за външна употреба и не се препоръчва при лечение на дълбоки прободни рани. Избягвайте контакт с очите и други чувствителни области.

Forever Hand Sanitizer
Антибактериален гел за ръце с алое и мед