Добавки и хранене
Нашите хранителни добавки ви предлагат всички витамини, минерали и други незаменими хранителни вещества, необходими на организма ви всеки ден и които липсват в ежедневната ни храна. Те са ЖИЗНЕНО ВАЖНИ, за да функционират всички системи в тялото правилно и за да не се появяват заболявания и затлъстяване, поради натрупването в големи количества все на едни и същи хранителни вещества и липса на други. Но тъй като човек не може да консумира по няколко килограма дневно от всичко, за да набави нужните за деня грамажи – това правят добавките.

Пример:
- 1 табл. Forever Garlic-Thyme (Хранителна добавка с чесън и мащерка) съдържа 1 кг чесън (хора с язва или гастрит не могат да ядат чесън, но тази тази таблетка няма даим пречи и ще им помага) и 1 букет мащерка.
- 1 опаковка Forever Garlic-Thyme (34,93 лв.) за 1 месец се равнява на 400 кг чесън (по мин. 2лв/кг = 800лв.)

Извод – Ще можете ли да изядете толкова много чесън, за да дадете необходимото количество полезни съставки и масло от чесън на организма си (и при това толкова скъпо), как ще се чувствате сред хората, консумирайки нужните дневни количества...; също и за мащерката (с изключение на приятния атомат)?? А тази таблетка дава всичко необходимо без да дразни стомаха и без мирис.
Тези продукти са ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ, А НЕ ЛЕКАРСТВА!

Те действат с натрупване в организма и за да се изчисти от токсикацията и стабилизира той, са му нужни поне 3 месеца прием на продукти. На хората с много увредено здраве е нужно повече време – всичко е индивидуално.