Forever Nutri-Lean
Forever Nutri-Lean
Форевър нутри-лийн
Код: 294
Препоръчителна клиентска цена: 429,00 лв.
Презентация за Clean 9 и NutriLean
Новата програма „Форевър нутри-лийн" е разработена, за да ви помогне да балансирате добре забавлението с доброто здраве. С нейна помощ ще се научите как да избягвате диетите с „йо-йо" ефект, нездравословните хранителни навици и други заблуди, свързани с контрола на теглото. Предлагаме ви няколко варианта на пакета в зависимост от предпочитанията ви за ароматите на шейковете „Форевър лайт ултра" и напитките от алое вера*. Освен тези продукти, програмата съдържа и по един брой от „Форевър лийн", „Гарциния плюс" и „Активен пробиотик".
* Изберете между Aloe Vera Gel и Aloe Berry Nectar

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Наднорменото тегло се е превърнало в световна епидемия, която променя живота на милиарди по целия свят. От затлъстяване страдат 315 млн. души, а един милиард са с наднормено тегло, 22 млн. деца на възраст под пет години са дебели. Едва ли има човек, който да не знае, че затлъстяването е един от основните рискови фактори за здравето. Според тревожната статистика то е втората водеща причина за предотвратима смърт. Над 300 хиляди годишно са смъртните случаи, чиято причина е затлъстяването. Сред здравословните проблеми, свързани с него са: някои видове рак, психосоциални проблеми, диабет тип ІІ, сърдечносъдови заболявания, високо кръвно налягане, сънна апнея, метаболитен синдром, дихателни проблеми, остеоартрит, ограничена подвижност. Сериозните заболявания и рискът от преждевременна смърт заплашват 80% от хората с 30% или повече телесни мазнини в организма. Страничен ефект е пониженото либидо, което засяга както мъжете, така и жените. Доказано е, че отслабване дори с пет килограма освобождава потиснатите хормони и почти мигновено подобрява интимния живот. Много са заблудите, свързани с контрола на теглото, но основните са следните две. Мит №1: за да отслабне, човек трябва да пази диета. Нов начин на мислене: за да отслабне, човек трябва да придобие здравословни хранителни навици. Мит №2: спортувай, за да гориш калории. Нов начин на мислене: спортувай, за да си здрав, а калориите ще изгарят по естествен път и по-ефективно. Във всеки случай отслабването е свързано с промяна на начина на живот, а ние във Форевър знаем колко трудна може да бъде тя. Затова създадохме новата програма „Нутри-лийн", която ще ви подкрепя по всяка стъпка към вашия нов здравословен начин на живот!

СЪДЪРЖАНИЕ
Форевър лийн (120 капсули)
Гел от алое вера или нектар от алое и боровинки (3 бутилки от 1 литър)
Форевър лайт ултра (2 кутии)
Форевър гарциния плюс (70 гел капсули)
Форевър активен пробиотик (30 перлички)
Най-добрите инструменти за успешен контрол на теглото са на ваше разположение. Тази изчистваща хранителна програма ви предлага систематичен план, подкрепян от изследователи, химици, специалисти в областта на храненето и диетолози. Възползвайте се от възможността да промените начина си на живот така, както винаги сте искали!

*Алое бери нектар може да се замени с Алое вера гел.

** Енергийният десерт Фаст брейк не е включен в пакета.