Новини
От 2013 год. фирмата увеличи цените на всички продукти с 5% над обявените тук на сайта.

Нови продукти

Aloe Sunscreen Spray
Слънцезащитен спрей с алое вера
Слънцезащитен спрей с алое вера Неговият защитен фактор 30 и съдържащото се в него стабилизирано алое вера, защитават кожата ви от стареене и увреждане от ултравиолетовите лъчи. Силно водоустойчив.

ARGI+
АРГИ+ L-аргинин и витаминен комплекс
„Чудодейната молекула” - За производство на хормон, борещ се със стареенето. Помага при кръвно налягане, сърдечносъдова и имунна функция, мъжки полови функции, метаболизъм на мазнини и глюкоза, растеж на мускулатурата, укрепване на костите и тъканите, и др.

Forever Freedom2Go
Джобен фрийдъм
Насладете се на полезните свойства на напитката Форевър фрийдъм в съчетание с екзотичния аромат на нар в удобна за носене мека опаковка, която вече познавате.

Forever CardioHealth with CoQ10
Кардио Хелт
Новият продукт на Форевър с коензим Q10 представлява специална прахообразна формула, създадена за разтваряне в гела от алое на ФЛП. Тя е източник на три важни съставки, които подкрепят здравето на сърдечносъдовата система.

Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream
Дълбоко овлажняващ крем за лице с алое „Соня”
Дълбоко овлажняващият крем с алое и екстракт от борова кора е най-новото попълнение в нашата изключителна колекция от продукти за грижа за кожата „Соня”.

Sonya Aloe Mineral Makeup
Минерален грим „Соня”
Новият минерален грим „Соня” се плъзга по кожата като магия, изравнява тена, минимизира порите и придава на лицето ви сияен блясък. Той едновременно изпълнява ролята на коректор, основа и пудра.