Nature-Min
минерали от Форевър Ливинг Nature-Min
Хранителна добавка с мулти-минерална формула
Код: 037
180 таблетки
Препоръчителна клиентска цена: 34,93 лв.
Нашата съвременна мулти-минерална формула използва природни хелатни форми на минерали в 100 мг естествена утайка от морското дъно. Минералите от морското дъно предоставят всички макро- и микроелементи, необходими на човешкия организъм. Четири процента от теглото на нашето тяло са минерали. Човешкият организъм не може да произвежда минерали, затова трябва да си ги набавя чрез храната. С все по-интензивното изчерпване на минералите от плодородната земя, приемането на добавки става основна необходимост.

Минералите извършва три основни функции в организма:
1. Някои изграждат костите и зъбите, като например калций, фосфор и магнезий.
2. Други се срещат под формата на разтворими соли, контролиращи състава на телесните течности и клетки. Например, калият и натрият регулират течностите. Силният им недостиг води до отоци или обезводняване.
3. Минералите, като например желязото в хемоглобина, извършват множество други жизненоважни задачи. Комбинират дейността си с много ензими и протеини, които участват в освобождаването и усвояването на енергия.

„Форевър нейчър мин“ е отличен начин да сте сигурни, че организмът ви получава минералите и микроелементите, от които се нуждае, за един здравословен и балансиран начин на живот.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Шест таблетки дневно. Осигуряват над 83% от дневната нужда от фосфор и поне 100% от препоръчителния дневен прием за другите препоръчани минерали.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Естествена утайка от морското дъно.
• Перфектна комбинация от минерали във всяка таблетка.
• Минералите играят много роли в човешкия организъм – от регулиране на баланса на течностите до активиране на гените и хормоните.

За въпроси и контакти

Forever Living Products - Естествени минерали от Форевър Ливинг