Forever Multi-Maca
билка за либидо и потентност Forever Multi-Maca
Хранителна добавка с мака
Код: 215
60 таблетки
Препоръчителна клиентска цена: 50,71 лв.
Форевър мулти-мака съчетава легендарния перуански корен мака с други полезни билки и внимателно подбрани съставки. Още инките са използвали мака за сила и издръжливост, а днес тя е известна като перуанския женшен.
В Перу този корен се цени високо от над 2000 години. Легенди разказват, че войните на инките ядели мака преди битка за сили и издръжливост. Испанските конквистадори я наричали „секс билката на инките.” Днес маката е известна като перуанския женшен. Според съвременните изследвания маката може да окаже благоприятно въздействие върху либидото, сексуалната потентност и енергия.
Южноамериканките също използват мака от хиляди години, за да се предпазват от умора, да са по-издръжливи и да намаляват стреса. Перуанките започват да използват мака на тригодишна възраст и са здрави, плодовити, продуктивни и издръжливи до доста напреднала възраст. При ежедневно приемане, маката може да повиши женското либидо. Легендарното въздействие на маката върху сексуалната потентност вероятно се дължи на високата концентрация на протеини и други жизненоважни хранителни вещества. Голяма част от протеиновото съдържание на перуанския корен е под формата на аминокиселини, необходими за много процеси в човешкия организъм, сред които и сексуалните функции и плодовитостта. Те също са нужни за производството на съединения, предаващи импулси в нервната система, и играят ключова роля в процесите на сексуална възбуда и физическа издръжливост по време на секс.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Две таблетки дневно с вода.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Подсилва либидото, издръжливостта и енергията.
• Маката е известна като “сексуалната билка на инките”.

За въпроси и контакти

Forever Living Products - Мака - Билка за подсилване на либидото, сексуалната потентност, издръжливостта и енергията от Форевър Ливинг