Aloe MSM Gel
алое вера гел за болки в мускулите и ставите Aloe MSM Gel
Гел с алое вера и МСМ

Код: 205
118 мл
Препоръчителна клиентска цена: 44,35 лв.
Нов успокояващ гел за бързо облекчаване на ставни и костни болки. Съдържа метил сулфонил метан (МСМ) – органична сяра с противовъзпалително и болкоуспокояващо действие. МСМ е съчетан с чист, стабилизиран гел от алое вера, проникващ дълбоко в кожата, за да пренесе със себе си всички полезни съставки и билкови екстракти.

Съвременният живот е безспирна поредица от физически дейности, които неизбежно се отразяват на телата ни. Скачане, вдигане на тежки предмети и навеждане водят до скованост и болки в ставите. Схванатите рамене, колена, тазобедрени стави и пръсти са вече нещо често срещано не само сред възрастните хора, но и сред по-младите. Спортни травми, пренатоварване, остеоартрит, както и обичайното износване на ставите с възрастта, предизвикват болки и умора, които затрудняват извършването на обикновени дейности. Форевър Ливинг Продъктс ви предлага "Алое МСМ гел" – облекчаващ крем за болки в ставите и мускулите.

Има висока проникваща способност. Конкретно се използва за облекчаване на остри хронични болки, включително главоболие, болки в гърба, врата и мускулите. Традиционно средство при артритни оплаквания – намалява отока и възпалението, повишава подвижността на ставите.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанесете обилно и втрийте в кожата с масажиращи движения.
Избягвайте контакт с очите. Ако попадне в очите, изплакнете обилно с течаща вода в продължение на няколко секунди.

За въпроси и контакти

Forever Living Products - Aloe MSM Gel облекчаващ крем за болки в ставите и мускулите с чист алое вера гел и органична сяра от Форевър Ливинг