Sonya Aloe Mineral Makeup
Грим с минерали от Forever Living Sonya Aloe Mineral Makeup
Минерален грим „Соня”
Код: 308-310
Цена: 51,16 лв.


Новият минерален грим „Соня” се плъзга по кожата като магия, изравнява тена, минимизира порите и придава на лицето ви сияен блясък. Той едновременно изпълнява ролята на коректор, основа и пудра. Перфектно се разнася по кожата и запазва естествения й вид, правейки я идеално гладка. Пигментите в минералния грим „Соня” са микронизирани, за да се получи възможно най-гладкото усещане. Тези основи са толкова фини, че се плъзгат като крем, а са издръжливи като пудра. Процесът на микронизация драстично подобрява усещането и лекотата, с която се нанася минералния грим „Соня”, а също така им придава по-голяма устойчивост след нанасяне.

Ето и ключовите факти и съставки на минералния грим „Соня”.

Технологията за микронизация гарантира най-фините възможни частици без риск от наночастици. Благодарение на нея нанасянето е лесно и дълготрайно, а кожата ви се чувства отлично – не се опъва, пудрата не се натрупва в гънките и не избледнява. Тя се плъзга по кожата с лекота и придава на лицето ви равномерен, гладък и устойчив тен.

Цинков оксид и титаниев диоксид са две съставки, които заедно създават полупрозрачна и естествена основа.

Бисмут оксихлорид е натурален минерал, който придава на кожата сияен блясък.

Екстрактът от масло от алое вера има отлично успокояващо въздействие върху кожата, подхранва клетките, допринася за овлажняването на кожата, пренася витамини и други нутриенти, борещи се със стареенето, подпомага възстановяването на оптималните нива на влагата.

Витамин Е е антиоксидант, който допринася за подобряване на еластичността на кожата. По естествен път задържа влагата, като същевременно позволява на кожата да диша и да функционира правилно. Поддържа влажността на кожата за дълги периоди от време и играе роля за предотвратяване на увреждания на кожните тъкани, причинявани от свободните радикали.

За въпроси и контакти

Forever Living Products - Минерален грим Соня с Алое вера, витамин E и други нутриенти за кожата на лицето от Форевър Ливинг.