Маски
Forever Living маска за лицето Forever Marine Mask
Маска за лице с морски екстракти

Код: 234
113 г
Препоръчителна клиентска цена: 46,18 лв.
Почистете в дълбочина кожата на лицето си, като същевременно я подхраните с натурални морски минерали, както и с овлажняващите и успокояващи свойства на алое вера, пчелен мед, и екстракт от краставица. Тази лесна за нанасяне маска прониква дълбоко в кожата и я освежава и обновява.

Маската за лице с алое и морски екстракти е създадена специално за стягане, хидратиране и възстановяване на кожата. Резултатите от употребата й ще ви удивят. Невероятното стягащо действие на тази маска допринася за намаляване на бръчиците по кожата. Тя същевременно абсорбира излишните мазнини и подпомага възстановяването на кожата, като я изчиства от мъртви клетки. Нанесете я директно върху старателно почистените си лице и шия. Оставете я да действа 15-20 мин. Изплакнете с топла вода и подсушете с мека кърпа, за да се насладите на сияйна и свежа кожа. За оптимални резултати използвайте маската поне два пъти седмично. За да дадете най-доброто на кожата си, след всяка маска с алое и морски екстракти поглезете лицето си с няколко капки Алфа-E фактор, както и R3 фактор за гладка и нежна кожа. Лицето ви ще се влюби в изключителните резултати и качеството на естествените съставки на маската с алое и морски екстракти!

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Стяга, овлажнява и възстановява кожата
• Намалява появата на бръчици
• Абсорбира излишните мазнини и замърсявания

грижа за кожата на лицето от Forever Living Facial Contour Mask Powder
Маска за лице

Код: 045
30 г
Препоръчителна клиентска цена: 40,13 лв.
Уникална комбинация от богати съставки, подбрани заради специалните им свойства да успокояват кожата и да почистват порите. Албуменът и малтодекстринът имат изпъващи и стягащи качества, а каолинът абсорбира излишната мазнина. Алантоинът, черният оман и лайката успокояват и възстановяват клетките на кожата.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Употребява се с алое активатор за приготвяне на уникален разтвор за третиране на лицето. Смесете една чаена лъжичка от маската за лице с около една чаена лъжичка алое активатор капка по капка, докато се получи консистенция на рядък лосион. С четката нанесете плътен слой върху лицето с движения нагоре и навън. Започнете от основата на шията и нанесете върху лицето, шията и зад ушите. Заемете легнало положение и избягвайте движението на лицето в продължение на около 30 минути (по-кратко при чувствителна кожа). Свалете маската, като най-напред омекотите с леко затоплена влажна кърпа и след това нежно изплакнете лицето и шията с топла вода. Може да се комбинира с половин чаена лъжичка мед - сместа не става толкова твърда при изсъхване и може да се нанесе и под очите.

За въпроси и контакти

Forever Living Products - маски за лице Соня и грижа за кожата на лицето с маска Sonya от Форевър Ливинг.