Лосиони
лосион за лице с алое вера от Форевър Sonya Aloe Refreshing Toner with White Tea
Освежаващ тоник с алое и бял чай

Код: 279
170 мл
Препоръчителна клиентска цена: 68,87 лв.
Освежаващият тоник с алое и бял чай хидратира кожата ви, като `и осигурява така необходимата влага. Нанасяйте този тоник без спиртно съдържание след почистване с Aloe Purifying Cleanser.
Освежаващият тоник с алое и извлек от бял чай осигурява жизненоважна влага на кожата и я поддържа добре хидратирана. Той не съдържа спирт и едновременно овлажнява и освежава кожата. Нанасяйте го след почистване с лосиона за лице с алое и кожата ви мигновено ще абсорбира стабилизирания гел от алое, екстрактите от бял чай и краставица.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Използвайте го сутрин и вечер след почистващия лосион. Напоете памук или памучен тампон и нанесете по лицето и шията.

алое вера активатор за лице от Форевър Aloe Activator
Алое активатор

Код: 052
120 мл
Препоръчителна клиентска цена: 28,58 лв.
Изключителен овлажняващ и почистващ лосион, който съдържа чист стабилизиран гел от алое вера и алантоин – органично вещество подпомагащо растежа и обновяването на клетките. Отлична овлажняваща субстанция, богата на ензими, аминокиселини и полизахариди. Нивото на pH на алое активатора е 4.5, което го прави достатъчно нежен дори за най-чувствителната кожа (като тази около очите). Използвайте го като средство за почистване, освежаване и стягане на кожата.

Алое активатор представлява чист стабилизиран гел от алое вера с алантоин – органично вещество, подпомагащо растежа и обновяването на клетките. Съдържанието на алое вера в алое активатор е най-високо от всички наши продукти.

Има невероятно много приложения. Можете да използвате алое активатор като средство за почистване, освежаване и стягане на кожата. За целта напоете памуче с активатор и нежно втрийте в кожата на лицето и шията. За успокояване на зачервена и чувствителна кожа, напръскайте кожата на лицето с алое активатор. Спортистите пък го смятат за много добро болкоуспокояващо средство при леки травми, тъй като има противовъзпалително действие. За целта алое активатор се втрива директно в кожата на нараненото място или с него се приготвя компрес.

стягаш лосион за лице с алое вера Firming Foundation Lotion
Стягащ лосион за лице

Код: 044
60 мл
Препоръчителна клиентска цена: 42,25 лв.
Нанасяйте стягащия лосион преди да се гримирате. Той стяга кожата, свива порите, но и я хидратира, като възстановява баланса между липидите и влагата. Съдържа и защитен фактор, предпазващ ви от слънцето, вятъра и мръсния въздух.

Той е идеалната дневна защита срещу природните стихии, която съчетава науката дерматология и изкуството козметика в един ефикасен продукт, контролиращ признаците на стареенето, като помага на кожата да задържи жизненоважната за нея влага. Използва се за свиване на порите и като основа за грим. Лосионът съдържа защитен фактор, предпазващ кожата от вредни външни влияния като слънчева светлина, вятър и замърсяване на околната среда, чието натрупване може да се окаже основна причина за застарелия и уморен вид на кожата, осеяна с бръчки. Витамините А, С и Е създават естествен защитен фактор от слънцето.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанесете на върха на пръстите и нежно покрийте лицето и шията. Изчакайте да попие напълно. Веднъж изсъхнал, лосионът създава защитна основа и върху него можете да нанесете грим както обикновено.

хидратиращ лосион за лице Rehydrating Toner
Хидратиращ тоник за лице

Код: 042
120 мл
Препоръчителна клиентска цена: 31,66 лв.
Тонизирайте и освежавайте лицето си два пъти дневно с хидратиращия тоник. Той не съдържа спирт и не изсушава кожата ви, а я стимулира, свива порите и ви освобождава от излишното омазняване.

Хидратиращият тоник е формула, която не изсушава и не съдържа спирт. Съдържа колаген и алантоин за успокояване на клетките.

Хидратиращият тоник за лице е предназначен за премахване на последните следи от почистващия лосион, на замърсявания и мъртви клетки от повърхността на кожата, като по този начин осигурява добра хигиена, тонизира и свива порите. Премахва остатъчната мазнина и мръсотия, като едновременно с това ободрява кожата и тя става чиста, гладка и свежа. Стимулира кръвообръщението и подобрява хидратацията, докато почиства нежно.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Напоете памучен тампон с хидратиращия тоник за лице и нанесете с леки движения нагоре и навън, като внимавате да не засегнете очите. Продължете, докато тампонът остане чист. Вашата кожа сега се чувства безупречно чиста и спокойна, а порите са стегнати.

За въпроси и контакти

Forever Living Products - Стягащи, освежаващи и хидратиращи лосиони за лице с алое вера от Форевър Ливинг.