Lifestyle 30
контрол на теглото с Форевър Ливинг Lifestyle 30
Програма за контрол на теглото
Код: 223
Препоръчителна клиентска цена: 478,69 лв.
Следващата стъпка след Clean 9 е тази 30-дневна програма, при която процесът на изчистване продължава чрез изгаряне на ненужните мазнини. Ще получите ценни съвети как да постигнете и запазите желаното тегло и да се радвате на отлично здраве с продуктите на Форевър Ливинг. ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА Знаете ли, че всеки втори българин страда от затлъстяване? Или че 75% от хората са хронично обезводнени? Наясно ли сте, че противно на съвременните тенденции в отслабването, въглехидратите не са вредни? Ако отговаряте отрицателно на някой от тези въпроси, значи сте като повечето от нас - неуверени как да намерим баланса между удоволствието и доброто здраве. Програмата Лайфстайл 30 има за цел да ви помогне да постигнете именно това равновесие. Тя ви дава необходимите познания за да се освободите от нездравословни хранителни навици, неефективни диети и популярни заблуди относно храненето и фитнеса. Надяваме се, че когато прочетете този наръчник, вече ще сте стъпили на пътя към постигането на оптимален баланс за здравословен живот.
Лайфстайл 30 e идеално продължение на нашата популярна програма за прочистване на организма Клийн 9. Тя ще ви помогне да поддържате желаните килограми и да придобиете двигателни навици, които ще можете да поддържате до края на живота си. Запомнете, истински трайното поддържане на теглото не може да бъде постигнато за седмица или две. Ето защо Форевър Ливинг създаде програмата Лайфстайл 30. Всъщност основната й цел е да ви покаже, че вие наистина сте в състояние да контролирате теглото си, като просто внимавате какво и колко ядете. Ще ви научим как да четете и да разбирате етикетите на храните, да различавате „добрите" от "лошите" мазнини, да се сприятелите с метаболизма си и най-важното - да се научите да се вслушвате в тялото си. Ако положите усилия и завършите прог-рамата, ще успеете да развиете много добри хранителни навици, ще се научите да контролирате теглото си с лекота и занапред, и ще се радвате на отлично здраве.

СЪСТАВКИ
Гел от алое вера (4 бутилки от 1 литър)
Форевър лайт (2 Ванилия / 1 Шоколад)
Гарциния плюс (70 таблетки)
Пчелен прашец (100 таблетки)
Активен пробиотик (30 перлички)
Подробен наръчник

Програмите Клийн 9 и Лайфстайл 30 / "Нутри-лийн" ви предлагат познания и средства за постигане на ефективен контрол на теглото по здравословен и естествен път. Вашето желание и мотивация да се придържате към програмата и да правите леки до умерени физически упражнения неусетно ще ви донесат ново самочувствие. Ще изглеждате и ще се чувствате чудесно!

* Не забравяйте, че винаги трябва да се консултирате с лекар преди започването на тази или която и да било диетична програма. Не всички упражнения са подходящи за всеки.

За въпроси и контакти

Forever Living Products - Lifestyle 30 за контрол на теглото от Форевър Ливинг.