Aloe Blossom Herbal Tea
Билков чай от Алое на Форевър Ливинг Aloe Blossom Herbal Tea
Билков чай от цветчета на Алое
Код: 200
25 пакетчета
Препоръчителна клиентска цена: 33,77 лв.
Това е най-добрият билков чай на пазара – с цветчета от алое и изтънчен аромат на канела и джинджифил от Китай, уханен карамфил от Мадагаскар, успокояващ бахар от Ямайка, свежи портокалови кори (пълни с витамин C), кардамон, копър, лайка, листа от къпина и gymnema sylvestre. Той има естествено ниско съдържание на калории и е без кофеин. Вкусът му е още по-неповторим в съчетание с нашия чист мед Forever Bee Honey.

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Билковият чай с цветчета от алое е естествена смесица от листа, билки и подправки, специално приготвени, за да се насладите на един изключително богат аромат. Билковият чай на Форевър създава топла ароматична атмосфера и ви успокоява и отпуска. Изцяло без кофеин, той ободрява и укрепва организма. Топъл или студен, чаят на ФЛП е страхотен на вкус и лесен за употреба. Всяка негова съставка е подбрана заради тонизиращия си ефект при всички случаи на стрес в напрегнатия ден: канела за свежест, портокалова кора и карамфил за топъл плодов аромат, бахар и джинджифил за успокояване. Това е действително международен продукт, със съставки от Китай, Ямайка, Египет и Индия, както и цветчета от Алое от нашите плантации. Ниско калорична, освежителна напитка, приемана с дневната дажба течности, Билковият чай с цветчета от алое потиска апетита по естествен начин и се комбинира много добре с хранителния ви режим.

СЪСТАВКИ
Канела, портокалови кори, карамфил, листа от къпина, бахар, копър, джинджифил, кардамон, лайка, Gymnema Sylvestre, цветчета от Алое.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Билковият чай с цветчета от алое може да се пие горещ или студен, според предпочитанията. Пълни инструкции може да намерите на всяка кутия.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Нискокалоричен.
• Не съдържа кофеин.
• Потиска апетита по естествен начин.

За въпроси и контакти

Forever Living Products - Aloe Blossom Herbal Tea - Билков чай от Форевър Ливинг