Да печелим с ФЛП - 10 начина
     Най-бързо растящият пазар в бъдещето... Пазарът на продукти за грижа за тялото, хранителни добавки и здравословен начин на живот се развива невероятно бързо и експертите са единодушни, че тази тенденция ще се запази и в бъдещето. А нашата фирма предлага единствените в света БИЛКОВИ ПРОДУКТИ: 30-100% на основата на АЛОЕ, насочени към здравето и - абсолютно БЕЗОПАСНИ и с ЦЕЛЕБНИ СВОЙСТВА на Алое Вера, познати от преди 5000 години.

     Знаете ли колко много болни хора, на които им е омръзнало да пият лекарства с години, да се чувстват все по-зле и да търсят нов вариант за лечение, а информацията не достига до тях! А знаете ли, че България е на първо място в черния европейски списък по смъртност от инфаркти и инсулти и на 5-то място в света сред най-дебелите нации.
     - 75% от заболяванията са последица от неправилно хранене и пиене на малко вода.
     - до 5 години лекарствата НЯМА да влияят на хората.
     - на всеки 3-ма човека - 2-ма умират от инфаркт, инсулт, рак и диабет!

     КОГАТО ЧОВЕК Е БОЛЕН - ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА РАБОТИ, НЕ МОЖЕ ДА ПЕЧЕЛИ И МУ СТРУВА ВСЕ ПО-СКЪПО! А КОГАТО МУ ЛИПСВА ИНФОРМАЦИЯ - ЖИВЕЕ И ПО-ТРУДНО.

     ПРЕСМЕТНЕТЕ по колко пари се дават всеки месец за: вестници, кафе, цигари, кифли, баници, пици, чипс, кроасани, поддръжка на колата, лъскави предмети, дреболии..., които не носят нищо друго освен стрес, водещ до влошаване на здравето.

      ПОМИСЛЕТЕ на колко МНОГО хора Вие можете да ПОМОГНЕТЕ С ИНФОРМАЦИЯ, за да ЗНАЯТ, че има алтернатива, или да се почувстват значително по-добре БЕЗ ЛЕКАРСТВА, а с БИЛКОВИ МЕТАБОЛИТНИ И КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ, 30-100% НА ОСНОВАТА НА АЛОЕТО - ЕДНО ОТ ЧУДОТВОРНИТЕ РАСТЕНИЯ, създадени на ТАЗИ ЗЕМЯ!

      Вие ще печелите парите си като ПОМАГАТЕ НА ХОРАТА С ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЗДРАВЕ ЧРЕЗ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ - БЕЗ ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ. Какво по-добро от това??


      Ако в даден момент решите да не работите - никой няма да Ви търси отговорност, само няма да получавате бонуси. Ако след време решите отново да започнете, а междувременно екипът Ви е нарастнал - то автоматично заставате на по-високо ниво и започвате да получавате по-високи % бонуси. Т.е. сами решавате ще работите ли - санкции, норми или такси няма. Достигнатото ниво се запазва завинаги и се онаследява.

10 НАЧИНА ДА ПЕЧЕЛИТЕ С ФЛП

ФЛП маркетинг план

За въпроси и контакти

Форевър Ливинг - как да печелим с ФЛП