Forever Garlic-Thyme
Добавки с чесън и мащерка от Форевър Ливинг Forever Garlic-Thyme
Хранителна добавка с чесън и мащерка
Код: 065
100 капсули
Препоръчителна клиентска цена: 34,93 лв.
Два полезни антиоксиданта с дългогодишно приложение, комбинирани в една невероятна формула! Когато нарежете или смачкате скилидка чесън, ензимната реакция произвежда мощно полезно съединение. Според изследванията чесънът съдържа вещества, които подпомагат превръщането на мазните в енергия и предпазват тялото от свободните радикали. Съчетахме го с мащерка в удобни капсули без мирис.

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Употребата на чесъна и мащерката датира от хиляди години. В египетски папирус от 1500 г. пр.н.е. са изброени 22 рецепти с чесън при оплаквания от главоболие, болки в гърлото и физическо изтощение.
Серните съединения в чесъна са противогъбични и антибактериални, придаващи му ефективност при множество проблеми, включително грип и кандида албиканс. Те също така помагат на чесъна да защити организма от свободните радикали и го превръщат в силен антиоксидант. В състава на чесъна влизат още германий – минерален микроелемент, за който се счита, че помага за подобряване на имунната система на организма, и селен – минерален антиоксидантен микроелемент.
Мащерката съдържа сапонините танин, фенол и тимол – антибактериални и противогъбични вещества, които облекчават бронхити, успокояват храносмилателната система и са силни антиоксиданти.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По една гел капсула с всяко хранене.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Мощен антиоксидант.
• Капсули без мирис.
• Допринася за превръщането на мазнините в енергия.

За въпроси и контакти

Forever Garlic-Thyme - Хранителни добавки - Антиоксиданти с чесън и мащерка от Форевър Ливинг.