Forever Vision
хранителна добавка за зрението и очите Forever Vision
Хранителна добавка за поддържане на зрението
Код: 235
60 таблетки
Препоръчителна клиентска цена: 50,91 лв.
Зрението ни е безценно. Тази хранителна добавка за поддържане здравето на очите съдържа боровинки, лутеин и зеаксантин, съчетани със супер антиоксиданти и други полезни съставки, които се грижат за ясния ни поглед в бъдещето.

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Мнозина от нас приемат зрението за даденост, особено в по-ранна възраст. Но с напредването на годините все повече обръщаме внимание на очите си и тяхното съхраняване в добро състояние. Като изключим програмите за отслабване, хранителните добавки, поддържащи зрението, са най-популярни сред потребителите.
Доскоро възрастовата дегенерация на "жълтото петно" се смяташе за необратимо и непредотвратимо очно заболяване. На повечето пациенти се казваше, че нищо не може да се направи, за да се подобри зрението им. Най-новите научни опити показват, че с хранителни добавки и промени в диетата, дегенерацията на "жълтото петно" би могла да се предотврати, а в някои случаи процесът дори може да е обратим.
Антиоксидантната защита е в основата на действието на „Форевър вижън“. Здравите очи съдържат 20 пъти по-високи нива на антиоксиданти в сравнение с другите тъкани в организма. Тези концентрации често се нарушават от лошите ни хранителни навици.

И макар че „Форевър вижън“ не може да възстанови вече изгубеното зрение, хранителните вещества и антиоксидантите, които съдържа, могат да забавят прогресивната загуба на зрението. Само две таблетки „Форевър вижън“ дневно ще запазят погледа ви в бъдещето ясен.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По две таблетки дневно.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Източник на боровинки, лутеин и зеаксантин
• Поддържа добро зрение
• Запазва погледа ви в бъдещето ясен

За въпроси и контакти

Forever Vision - хранителна добавка за поддържане на зрението и здравето на очите от Форевър Ливинг.