Forever Pro 6
витамини, минерали и билки за простатата Forever Pro 6
Форевър Про 6
Код: 263
90 таблетки
Препоръчителна клиентска цена: 51,50 лв.
Форевър Про 6 е комбинация от шест съставки – витамини, минерали и билки с благотворно действие върху простатната жлеза.
Научни изследвания доказват, че ракът на простатата е основната причина за смърт от онкологично заболяване при непушачите. И макар че никой не е в състояние да твърди, че продуктът му може да предотврати появата на рак, поддържането на здрава простата с помощта на хранителни добавки е нещо логично за всеки съвременен мъж.

За тази цел ви предлагаме нашия нов продукт Форевър Про 6. Той е комбинация от шест съставки – витамини, минерали и билки, с благотворно действие върху простатната жлеза. В този здравословен коктейл сме включили ликопен – мощен антиоксидант, който поддържа здравето на простатата с напредване на възрастта.
Във Форевър Про 6 ФЛП включи и други два силни антиоксиданта – витамин Е и селен, които защитават организма от вредното влияние на свободните радикали. За още по-сигурен ефект, Форевър Ливинг добави екстракти от палма-джудже и пигеум, които съдържат незаменими мастни киселини и стероли за поддържане функцията на простатната жлеза. За пълен баланс във Форевър Про 6, ФЛП комбинира съставките и с бета ситостерол, който също притежава полезни за простатата свойства, а също така подпомага поддържането на здравословни нива на холестерол в организма.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По три таблетки на ден.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Хранителна добавка за мъже.
• Съдържа мощният антиоксидант ликопен.
• Допринася за здравето на простатната жлеза.

За въпроси и контакти

Forever Pro 6 - витамини, минерали и билки специално за простатата от Форевър Ливинг.