Forever Lean
контрол на теглото с Форевър Ливинг Forever Lean
Форевър лийн
Код: 289
120 капсули
Препоръчителна клиентска цена: 73,01 лв.
„Форевър лийн" съдържа две революционни съставки, които могат да допринесат за понижено усвояване на калории от мазнини и въглехидрати в храната. Първата съставка са уникални фибри, които поглъщат мазнините и се извличат от кактуса, наречен бодлива круша или индийска смокиня.

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Втората революционна съставка е протеин, който се извлича от обикновения бял фасул. Действието му е свързано със забавяне на усвояването на захарите в тънките черва чрез временно възпрепятстване на ензимната активност, превръщаща скорбялата в захар.

Заедно тези две революционни съставки могат да ви помогнат в пътешествието към идеалното тегло, като допринасят за блокиране на абсорбцията на част от мазнините и въглехидратите, които приемате.

Третата ефикасна съставка на „Форевър лийн" е хромният трихлорид. Хромът е много важен микроелемент, подпомагащ естествената способност на организма за регулиране на нивата на кръвната захар. Той играе важна роля в обмяната на веществата.

Но за да постигнете максимален успех с тази хранителна добавка не бива да забравяте, че в цялостния си режим за контрол на теглото, трябва включите също здравословно хранене и редовна физическа активност. Само така ще можете да постигнете и задържите желаното тегло.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Допринася за възпрепятстване на усвояването на калории от мазнини и въглехидрати.
• Хромът помага на организма да регулира нивата на кръвната захар за нормална обмяна на веществата.
• Временно блокира абсорбирането на калории от захар.

За въпроси и контакти

Forever Living Products - Форевър Лийн и усвояване на мазнини и въглехидрати за по-добър контрол на теглото от Форевър Ливинг.