За коса
продукти за коса с Алое Вера и жожоба от Forever Aloe-Jojoba Shampoo
Шампоан с алое и жожоба

Код: 260
237 мл
Препоръчителна клиентска цена: 33,78 лв.


Създаден със 100% стабилизиран гел от Алое Вера и масло от Жожоба.
Поради антибактериалните свойства на гела, този шампоан е естествена алтернатива на много от шампоаните на медицинска основа, предлагани в аптеките.
Стабилизираното алое вера е идеално както за изтощената коса, така и за кожата на главата по няколко причини:
• Убива бактериите и гъбичките – много разновидности на пърхота и себореята се дължат на гъбични инфекции.
• Ензимната активност спомага за отделяне и разлагане на мъртвите клетки, оставяйки място за възстановяване на здравата тъкан.
• Здравата тъкан на свой ред е подпомогната от присъствието на аминокиселини. Пълният комплекс аминокиселини в алоето е естествено необходим за здравия корен на косата.
• Предотвратява сърбежа, съпътстващ много проблеми с кожата на главата.
• Сапонините и пенливите агенти предлагат както почистващи, така и естествени вещества, които заздравяват косата и й придават обем.
• Стабилизираният гел от алое вера действа в дълбочина, като се бори с инфекциите и възстановява жизнеността на тъканта.

Маслото от жожоба възстановява загубената влажност и хранителни вещества на кожата и на косата. Придава повече обем, тъй като премахва втвърдената мазнина от косата и едновременно с това защитава косъма и краищата. Това осигурява по естествен начин необходимата влажност и гъвкавост при разресване, като позволява премахването на сплъстените краища, без да изсушава. Помага за премахването на пърхотните люспи, като помага за възстановяване на баланса на влагата, запазващ силата на косата.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанесете върху мократа коса и масажирайте, за да стимулирате проникването и образуването на богата пяна. Изплакнете обилно с вода. Повторете процедурата и изплакнете до пълното измиване на косата.

балсам за коса с Алое и жожоба от Forever Aloe-Jojoba Conditioning Rinse
Балсам за коса с алое и жожоба

Код: 261
237 мл
Препоръчителна клиентска цена: 31,24 лв.
Със същата нежна формула както и шампоана, нашият балсам за коса е създаден да се грижи за косата ви заедно с него. Придава й блясък, здравина и обем.

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Форевър Ливинг Продъктс усъвършенства формулата на балсама за коса с алое и жожоба. Обогатихме състава му с витамин В комплекс и хидролизирани протеини, за да овлажнява и подхранва косата още по-добре. С него тя ще бъде по-мека, ще има повече блясък и ще бъде още по-лесна за разресване и оформяне. Създаден да се използва в съчетание с нашия шампоан с алое и жожоба, балсамът ни за коса се грижи нежно и ефективно за вашата коса. Уникалната комбинация от стабилизиран гел от алое с жожоба и съставки, премахващи електростатичния заряд, се грижи за косата и придава усещане за свежест и копринена елегантност.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
След като сте измили косата с шампоана с алое и жожоба, нанесете балсама и го втрийте с масажиращи движения. Оставете да действа 2-3 минути. Изплакнете обилно с вода и подсушете.

продукти и лак за коса с Алое Вера Forever Aloe Pro-Set
Лак за коса с алое

Код: 066
187 мл
Препоръчителна клиентска цена: 16,84 лв.
Лакът за коса с Алое едновременно фиксира косата ви, придавайки й естествен вид и я подхранва със своята богата на протеини формула. Той не съдържа алкохол и други вредни вещества, които да увредят косата ви и околната среда. Pro-Set е вашият избор за здрава коса и здрав озонов слой!

Много от съществуващите спрейове за коса в магазините съдържат спирт. Запазвайки прическата по-дълго, спиртът може да увреди косата, като я дехидратира. Продължителната употреба на лак и пяна за коса, в които има спирт, води до запушване на фоликулите и покриването на косъма с твърда обвивка, която с течение на времето спира растежа на косъма, изсушава го и го обезцветява. Освен това други използвани химически съставки дразнят кожата и водят след себе си допълнителни проблеми с косата. Разбира се, околната среда също е жертва на химическите съставки в аерозолите.

Използван в съчетание с шампоана и балсама с алое и жожоба, лакът за коса с алое дава още по-голяма защита на косата. Освен това сам по себе си той е отличен омекотяващ и фиксиращ лосион. Нанесен на няколко леки слоя (като изчаквате да изсъхне след всяко нанасяне), той фиксира безупречно и придава здравословен блясък.

СЪСТАВКИ
Дестилирана вода, стабилизиран гел от алое вера, пропилен гликол, PVP, глицерин, пантенол (провитамин В5), хидролизирани растителни протеини, Олет-10, аромат, диметикон съ-многовалентен алкохол, тетранатриева етилендиаминтетраоцетна киселина, триетаноламин, метилхлороизотиазолинон, метилизотиазолинон.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
От разстояние около 30 см напръскайте косата равномерно. Оформете желаната прическа и изсушете. Ако е необходимо, повторете процедурата.

продукти за коса - гел с Алое Вера от Форевър Forever Aloe Styling Gel
Гел за коса с алое вера

Код: 194
227 г
Препоръчителна клиентска цена: 28,58 лв.
Тази революционна формула на базата на Алое Вера заздравява и подхранва косата ви, като същевременно й придава гъвкавост, за да я оформите в желаната прическа. Гелът не съдържа алкохол и ви позволява да оформите косата с лекота, придавайки й допълнителен обем и блясък. Поддържа косата ви здрава и силна през целия ден.

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Този революционен многофункционален гел за коса на основата на алое защитава и възстановява косата, като ви дава възможност лесно да я оформите по желания от вас начин. Неговата устойчива на влага формула, която не съдържа спирт, има максимална задържаща сила и ви позволява да създавате богат избор от прически, а междувременно косата придобива допълнителен обем и блясък. Запазва косата силна и здрава през целия ден.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанесете равномерно върху влажна коса. Оформете желаната прическа. Оставете да изсъхне по естествен начин или със слаб сешоар.

За въпроси и контакти

Forever Living Products - продукти за коса, гел, лак и балсам с алое вера и масло от жожоба от Форевър Ливинг.