Forever Lite Ultra
нискокалоричен шейк с протеини от Форевър нискокалоричен шейк с ванилия от Форевър Forever Lite Ultra
Нискокалоричен шейк
Код: 266
525 г.
Препоръчителна клиентска цена: 52,81 лв.
Forever Lite Ultra е неразделна част от вашия здравословен начин на живот с продуктите на Форевър Ливинг. Новият шейк съдържа 55% повече протеини и наполовина по-малко въглехидрати от познатия ви Forever Lite с аромат на шоколад.

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Шейковете „Форевър лайт ултра“ са идеална добавка за вашия здравословен начин на живот с Форевър Ливинг и са неразделна част от програмите за контрол на теглото Клийн 9 и Лайфстайл 30. Те предлагат 55% повече протеини и наполовина по-малко въглехидрати от познатите ви разтворими напитки „Форевър лайт“. Две дози на ден, всяка разтворена в 300 мл нискомаслено кисело мляко, ви осигуряват 100% от препоръчителния дневен прием на витамини и минерали.
Уникалната протеинова смес във „Форевър лайт ултра“ осигурява още повече полезни аминокиселини, сред които незаменими, заменими и с разклонена верига (особено важни за спортисти, тъй като организмът ги превръща директно в мускулни тъкани). Протеините от суроватка са всепризнат източник на аминокиселини за сериозно спортуващите, тъй като осигуряват левцин, който според проучванията запазва мускулните тъкани и същевременно допринася за разграждане на мастните натрупвания.
Добавянето на протеин от суроватка във всяка програма за контрол на теглото е от голяма полза, защото той стабилизира нивата на глюкозата в кръвта и това на свой ред намалява чувството за глад, тъй като понижава инсулина и улеснява изгарянето на мазнини. Хранителните вещества във „Форевър лайт ултра“ могат да укрепят имунната система и да подпомогнат поддържането на здрави мускули с напредване на възрастта.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Неразделна част от програмите за контрол на теглото "Клийн 9"" и "Лайфстайл 30" / "Нутри-лийн"
• Формула, която организмът превръща директно в мускулна тъкан
• Допринасят за разграждане на мазнините
• Укрепват имунната система
• Подпомагат поддържането на здрави мускули при възрастните

За въпроси и контакти

Forever Lite Ultra - нискокалоричен шейк, добър за отслабване с много протеини за добър контрол на теглото от Форевър Ливинг.