Forever Fizz
разтворима хранителна добавка от Форевър Ливинг Forever Fizz
Разтворима енергийна хранителна добавка
Код: 283
30 таблетки
Препоръчителна клиентска цена: 80,78 лв.
Формулата на Форевър физ е специално създадена за подобряване на умствената концентрация

Мнозина от нас посягат към кафе, сладкиши или скъпи калорични енергийни напитки, за да се заредят с енергия. Това ни струва скъпо, защото следващите няколко часа организмът прекарва в опити да елиминира химикалите и да усвои захарите и калориите, което още повече изтощава и ни затваря в омагьосан кръг на енергийни пикове и спадове…

Благодарение на своята формула от В-витамини, Форевър физ облекчава умората и раздразнителността, възстановява енергията.

Витамините помагат за превръщане на складираните въглехидрати и други хранителни вещества в глюкоза, която е основното гориво за нашите клетки и е единствен източник на енергия за мозъка. Като разтворите една таблетка Форевър физ в чаша вода, вие предоставяте на тялото си енергията и баланса, от които то се нуждае в тежкото ежедневие.

Съдържанието на витамините В-3, В-6, В-12 предотвратяват загубата на пространствено мислене и допринасят за съсредоточаването.

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Ниацин (витамин ВЗ под формата на ниацин), пиридоксин (витамин В6 под формата на пиридоксин хидрохлорид), витамин В12 (като цианкобаламин), пантотенова киселина (като калциев пантотенат), натрий (като натриев бикарбонат и натриев карбонат), L-таурин, глюкоронолактон, екстракт от женшен (корен). Декстроза, лимонена киселина, натриев бикарбонат, естествен аромат, ябълчена киселина, L-левцин, натриев карбонат, сукралоза, силициев двуокис (утаен).

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Разтваряйте по една таблетка дневно в около 240 мл вода. След като таблетката се разтвори напълно, изпийте течността до 1-2 минути за оптимални резултати.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
* Вкусен аромат на манго.
* Разтваря се във вода за бързо усвояване.
* Перфорирани таблетки за лесно разтваряне в бутилка вода

За въпроси и контакти

Forever Living Products - разтворима енергийна хранителна добавка от Форевър Ливинг.