Forever Bee Pollen
Пчелен прашец за здраве от Форевър Ливинг Forever Bee Pollen
Пчелен прашец
Код: 025
100 таблетки
Препоръчителна клиентска цена: 29,33 лв.
Пчелният прашец предлага витамини C, D, E, K, бетакаротин (витамин A), B комплекс, минерали, ензими, коензими, растителни мастни киселини, въглехидрати, протеини и 22 аминокиселини (включително 8-те незаменими). Дава енергия и издръжливост, допринася за поддържане здравето на кръвоносната, храносмилателната, имунната и нервната системи. 500 мг в една таблетка.

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Всъщност човешкият организъм би могъл да живее само от пчелен прашец с добавка единствено на влакна и вода. Много хора се възползват от неговото благотворно влияние, подходящо е за спортисти, които го приемат за сила, енергия и поддържане на здравето.
Пчелният прашец има и множество други благо¬творни въздействия:
• Богатият коктейл от хранителни вещества в прашеца спомага за подобряване на телесната химия, като по този начин неутрализира ефекта на консервантите и добавените в храната вещества.
• Той е богат натурален източник на цинк и витамин В6, с което е особено подходящ при депресия и при напрежение преди менструация.
• Може да притъпи чувствителността на организма, поради което е добро допълнение за алергична поносимост.
• Потиска дейността на бактериите и повишава ефективното отделяне на отпадъчни вещества и отрови от организма.
• Облекчава алергични симптоми.

Пчелният прашец също така съдържа лецитин, който се среща във всички клетки в натурална форма. Така помага за храносмилането и обмяната на мазнините. Укрепва имунната и нервната системи.

СЪСТАВКИ
Пчелен прашец 500 мг Пчелен мед, стеаринова киселина, силициев двуокис и пчелно млечице.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Тествайте малко количество (1/4 таблетка), за да се убедите, че не сте алергични, след това постепенно увеличете дневния прием до три пъти по една таблетка. Консултирайте се с лекар преди да започнете използването на тази или други хранителни добавки. Препоръчително е таблетките да се смучат.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Мултивитаминна и мултиминерална добавка.
• Повишава жизнеността.
• Подпомага храносмилането.
• Облекчава алергични симптоми.

За въпроси и контакти

Пчелен прашец и пчелни продукти от Форевър Ливинг.