Forever Bee Honey
пчелни продукти и мед от Форевър Ливинг Forever Bee Honey
Пчелен мед
Код: 207
500 грама
Препоръчителна клиентска цена: 32,30 лв.
Вкусна съкровищница от ценни природни вещества. Въглехидратите и минералите, като калций и фосфор, превръщат меда на Форевър в отличен източник на енергия. Една супена лъжица от този естествен подсладител съдържа около 70 калории, усвоява се лесно и предлага невероятен коктейл от витамини, минерали, ензими, протеини и аминокиселини.

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Пчелният мед на Форевър е събиран във високопланински, пустинни области на Западните Съединени щати и съдържа изцяло натурални съставки. Има страхотен вкус, питателен е, зареден е с най-добрите естествени вещества и осигурява приблизително 100 калории за 30 г тегло.

По всяко време медът е вкусен и съвършен естествен подсладител. Богат на въглехидрати и минералите калций и фосфор, пчелният мед Форевър дава енергия за всякакви случаи, като бързо възстановява и увеличава енергийните нива, за да облекчи умората. Ценен е за хора със слаба храносмилателна система, тъй като захарта в меда е предварително преработена. По този начин тя се абсорбира направо, без да се налага смилане в стомашно-чревния тракт.

СЪСТАВКИ
Чист мед

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Използвайте го самостоятелно или като заместител на захарта.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Опаковка, която не позволява загуба на ценни вещества под влиянието на слънчевите лъчи.
• Богат на въглехидрати и на минералите калций и фосфор.
• Бързо покачва енергийния заряд.
• Естествен подсладител, лесен за храносмилане.
Bee Honey - Пчелен мед от Форевър Ливинг.