Forever Echinacea Supreme
Добавка с ехинацея за имунната система Forever Echinacea Supreme
Хранителна добавка с ехинацея
Код: 214
60 таблетки
Препоръчителна клиентска цена: 40,12 лв.
Ехинацеята има богата традиция в културата на североамериканските индианци, които я използват, за да поддържат здравето си през зимата. Форевър ехинацея сюприйм съдържа и двете най-полезни разновидности на ехинацея плюс екстракт от гроздово семе за максимален ефект.

Многобройни научни изследвания доказват, че ехинацеята допринася за подсилване на имунната система. Приемането й води до увеличаване или намаляване броя на белите кръвни телца, в зависимост от необходимостта на организма за постигане на баланс. Ехинацеята активира фагоцитите - клетките, които „изяждат” нашествениците, а има и леки антибиотични свойства.

Хидрастисът често се използва в традиционната медицина като билка, въздействаща върху лигавиците в човешкото тяло. Известни са данни и за подкрепящото му въздействие върху имунната система. Повишава броя на белите кръвни телца и има свойството да убива патогени при контакт. Често се използва като спътник на ехинацеята, тъй като действията им се допълват.
„Форевър ехинацея сюприйм“ съдържа и екстракт от гроздово семе. Той се смята за един от най-мощните антиоксиданти (тестове ин витро показват, че антиоксидантната му сила е 50 пъти по-голяма от тази на витамин Е и 20 пъти по-голяма от витамин С).

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По две таблетки дневно.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Допринася за подсилване на имунната система.
• Има антивирусно действие.
• Съдържа хидрастис и екстракт от гроздово семе за оптимален ефект.

За въпроси и контакти

Forever Living Products - Echinacea Supreme с гроздово семе и ехинацея за подсилване на имунната система от Форевър Ливинг.