Aloe Body Conditioning Creme
Крем за тяло с алое вера за целулит от Форевър Ливинг Aloe Body Conditioning Creme
Крем за тяло с алое

Код: 057
113 г
Препоръчителна клиентска цена: 69,76 лв.
Крем за еластична и нежна кожа. Идеално се комбинира с Aloe Body Toner и заедно се борят ефективно с целулита. Кремът за тяло с алое успокоява кожата с екстракти от европейски билки, емулгатори, овлажнители и омекотители. Приятно я затопля и стимулира кръвообращението, което разбива блокирани течности и мастна тъкан – честа причина за появата на целулит.

Ако желаете кожата на тялото ви да е еластична и нежна, изберете Крема за тяло с алое. Той се комбинира идеално с тонизиращия крем. Тези елементи на комплекта за грижа за тялото, съчетани с диета и редовни физически упражнения, могат да ограничат появата на целулит. Съществуват множество причини за този неприятен дефект, а резултатът от него често е обезсърчаване и липса на увереност. Целулитът се получава както от нарушен баланс на хормоналната дейност, така и при високи нива на естроген. Може да се причини и от срив в съдовата система (Хранителни добавки, укрепващи съдовата система, са Нейчър-мин, Абсорбент-С , А-бета-кеър ).

Кремът за тяло с алое представлява плътна успокояваща кожата емулсия с екстракти от европейски билки, емулгатори, овлажнители и омекотители. Може да се употребява ефикасно като масажен крем или при разтриване на бедрата, краката или части от тялото, които не трябва да се опаковат с фолио. Кожата, върху която е нанесен този уникален и немазен крем, е приятно затоплена, със стимулирано кръвообращение, което разбива блокирани течности и мастна тъкан – честа причина за появата на целулит.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Прочетете упътването към програмата за тонизиране на тялото с алое в комплекта

За въпроси и контакти

Forever Living Products - Aloe Body Conditioning Creme - Крем за тяло с алое вера срещу целулит от Форевър Ливинг.