Clean 9
Clean 9
Прочистваща диетична програма
Код: 216
Препоръчителна клиентска цена: 291,43 лв.
Презентация на Clean 9

Продуктите в този пакет ви повеждат по пътя на здравето и самочувствието, като прочистват организма ви от вредни химикали и оптимизират функциите му. Тази 9-дневна програма ще ви помогне да си изградите добри навици за оптимизиране теглото, задържане на резултатите и подобряване на цялостното ви здраве.

Наднорменото тегло се превръща във все по-сериозен здравословен проблем в нашата страна. Според проучванията около 56% от българите страдат от наднормено тегло, а 17,7% от затлъстяване. Тревожен е фактът, че България е на пето място в Европа след Югославия, Гърция, Румъния и Чехия по брой на х ора със свръх тегло. Причините за това са няколко и обикновено се комбинират - неправилно хранене, липса на движение и стрес. Много тревожни са последиците за здравето, които неотклонно следват излишните килограми - високо кръвно, риск от инфаркти и инсулти, диабет, депресии, импотентност и др. Статистиката недвусмислено показва, че хората с наднормено тегло живеят по-кратко от останалите.

Клийн 9 ви повежда по пътя на здравето и самочувствието, като прочиства организма ви от вредни химикали. С "Лайфстайл 30" и новата "Нутри-лийн" процесът на изчистване на организма продължава чрез изгаряне на ненужните мазнини и съвети как да постигнете и запазите желаното тегло. Ако положите усилия и завършите програмата, ще успеете да развиете много добри хранителни навици, ще се научите да контро-лирате теглото си с лекота и занапред, и ще се радвате на отлично здраве.

СЪСТАВКИ
Гел от алое вера (3 бутилки от 1 литър)
Форевър лайт (Ванилия)
Гарциния плюс (70 таблетки)
Пчелен полен (100 таблетки)
Шейкър
Сантиметър
Подробен наръчник


Програмите Клийн 9 и Лайфстайл 30 / "Нутри-лийн" ви предлагат познания и средства за постигане на ефективен контрол на теглото по здравословен и естествен път. Вашето желание и мотивация да се придържате към програмата и да правите леки до умерени физически упражнения неусетно ще ви донесат ново самочувствие. Ще изглеждате и ще се чувствате чудесно!

* Не забравяйте, че винаги трябва да се консултирате с лекар преди започването на тази или която и да било диетична програма. Не всички упражнения са подходящи за всеки.