Aloe Body Toner
Тонизиращ крем за тяло с алое от Forever Aloe Body Toner
Тонизиращ крем за тяло с алое

Код: 056
113 г
Препоръчителна клиентска цена: 54,64 лв.
Специално създаден крем за изглаждане и стягане на кожата при целулит. Съдържа стабилизиран гел от алое вера, емулгатори, овлажнители. Бавно и възхитително този плътен крем ще загрее и тонизира кожата ви, благодарение на стимулиращите кръвообращението агенти – масло от канела и лют червен пипер, които ще проникнат дълбоко под кожата с помощта на нашия патентован гел от алое вера.

Бавно и възхитително този плътен и богат крем ще загрее и стимулира кожата ви.
Кремът се използва с прозрачното фолио, което задържа топлината и изглажда повърхността на тялото. Това е един специално създаден крем за разкрасяване на тялото, който едновременно го тонизира и стяга. Действието на крема върху тъканта на кожата се дължи на избора на съставки, както и на масажирането и използването на фолиото. Подбраните съставки имат силно загряващо действие.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Прочетете упътването към програмата за тонизиране с алое в комплекта за грижа за тялото.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Стимулира кръвообращението, което на свой ред разбива блокирани течности и мастна тъкан, често причиняващи появата на целулит.
• Прочиства токсините, натрупани в кожата.
• Тонизира, овлажнява, стяга и успокоява кожата.
• Превъзходна комбинация от билкови комплекси.

За въпроси и контакти

Forever Living Products - Forever Aloe Body Toner - Тонизиращ крем за тяло с алое вера за изглаждане и стягане на кожата при целулит от Форевър Ливинг.