Forever Bee Propolis
Пчелният прополис е естествен антибиотик Forever Bee Propolis
Пчелен прополис
Код: 027
60 таблетки
Препоръчителна клиентска цена: 61, 30 лв.
Предложете на цялото си семейство този чист и естествен продукт, известен като най-ефикасния природен антибиотик. Прополисът представлява антибиотично вещест¬во, събирано от пчелите, за да поддържат кошерите си стерилни и да се предпазват от инфекции. Той съдържа 22 аминокиселини, витамини от групата B комплекс и е подсилен с пчелно млечице. 500 мг в една таблетка.

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Всъщност наименованието „прополис“ идва от гръцки и значи „пред града“, т.е. прополисът предпазва от външна заплаха. Прополисът е на 5000 години, през които е доказал способността си да се справя с микробите. Асирийците го използвали, за да лекуват рани и тумори, а гърците го използвали при абсцеси.

Един от най-ефикасните естествени антибиотици за всички времена, пчелният прополис помага за поддържане на отлично здраве, като укрепва имунната система. Толкова ефикасни са антибактериалните, антивирусните и антипаразитните му свойства, че вътрешността на пчелния кошер е далеч по-стерилна от повечето операционни зали. Една особено силна бактерия, наречена MRSA, която не се поддава на никой друг антибиотик, проявява изключителна чувствителност към прополиса.

СЪСТАВКИ
Пчелен прополис (на прах) - 500 мг Пчелен мед, изолиран соев протеин, рожков, силициев двуокис, аромат на бадем, стеаринова киселина, кроскармелозен натрий и пчелно млечице.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По една таблетка два пъти на ден. Може да се смуче или да се дъвче.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Силен натурален антибиотик.
• Подсилен с пчелно млечице.
• Съдържа 22 аминокиселини, витамини В комплекс.
• Облекчава симптомите на простуда и грип.

За въпроси и контакти

Forever Living Products - Forever Bee Propolis - Лечебен пчелен прополис от Форевър Ливинг.