Forever Alpha-E Factor
Течен антиоксидант за лице Forever Alpha-E Factor
Течен регенериращ антиоксидант за лице

Код: 187
30 мл
Препоръчителна клиентска цена: 63,41 лв.
Лека, успокояваща кожата течност, подсилена с най-добрите съставки за подхранване и грижа за кожата, които я омекотяват и хидратират, като едновременно я предпазват от неблаготворното влияние на околната среда. Специалната `и научно разработена формула увеличава еластичността и мекотата на кожата. Допълва антиоксидантното действие на хранителната ни добавка A-Beta-CarE.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Течният регенериращ антиоксидант за лице "Форевър алфа-Е фактор" се предлага в малки стъклени бутилки с капкомер. Нанесете няколко капки върху лицето и шията. След това ги втрийте нежно с върха на пръстите. За най-добър резултат изпълнете програмата "Цвете на младостта" , след като почистите и тонизирате.
След това нанесете "Форевър алфа-Е фактор" и Крем против бръчки около очите , последвани от 17:48 09.4.2009 г. R3 фактор и Възстановяващ нощен крем за лице или Стягащ лосион за лице.

Специална бележка:
Течният регенериращ антиоксидант "Форевър алфа-Е фактор" е особено ефикасен за първа помощ. Облекчава болката при възпалени зърна на кърмачки, може да се употребява по време на бремеността и след раждане за избягване появата на стрии или при перинеален масаж. "Форевър алфа-Е фактор" е идеален почти за всяка ситуация, при която е необходима употребата на естествени антиоксиданти.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Превъзходна комбинация от мощни антиоксиданти.
• Подобрява еластичността.
• Нормализира и балансира сухата кожа.
• Подходящ и за най-чувствителната кожа.
• Намалява лющенето, например при екзема и псориазис.
• Антибиотични съставки, които помагат при акне и други често срещани кожни инфекции.

За въпроси и контакти

Forever Living Products - Forever Alpha-E Factor - Течен антиоксидант за лице (подходящ и за първа помощ) от Форевър Ливинг.