Aloe First
спокойна кожа с Aloe First от Forever Aloe First
Успокояващ кожата спрей с алое

Код: 041
473 мл
Препоръчителна клиентска цена: 38,01 лв.
Естествен успокояващ кожата спрей за локално приложение. В нашият стабилизиран гел от алое вера се съдържат разнообразие от ензими и богата гама аминокиселини, минерали и витамини. Съчетали сме го с прополис, алантоин и единайсет изключителни билкови екстракти. Само няколко напръсквания ще ви донесат облекчение дори и на най-труднодостъпните места. Винаги, когато имате нужда от благотворното влияние на алое вера, можете да посегнете към Аloe First.

"Алое фърст" е прекрасна добавка към всяка аптечка за първа помощ. Тази изключителна формула за кожата е първият защитен слой срещу кожни инфекции и възпаления. Пчелният прополис увеличава естествените антибиотични свойства на алое вера гела.
• Алантоинът е вещество, което защитава кожата и се среща в множество растения, включително във външната кора на листата на алоето.
• Единадесет внимателно подбрани растителни екстракта, известни с благотворните си свойства, са добавени за още по-силен ефект.
Алоето и билките се съчетават в един естествено успокояващ спрей, подходящ при кожни раздразнения – обриви, ожулвания, прорезни рани и натъртвания.
"Алое фърст" помага при леки порязвания, битови и слънчеви изгаряния. Той е с балансирано рН и има успокояващо въздействие дори върху най-чувствителната кожа. Успокоява и при тропически лишеи.
"Алое фърст" може да се пръска и върху косата, за да я защити от вредните ултравиолетови лъчи на слънцето. Използва се във фризьорски салони преди къдрене, за предотвратяване изсушаването на косата в резултат на използваните препарати. В козметичните салони "Алое фърст" действа особено успокояващо след кола маска.

За въпроси и контакти

Forever Living Products - Aloe First - Успокояващ кожата спрей с алое вера от Форевър Ливинг.