Forever Active Probiotic
Пробиотици от Форевър Ливинг Продъктс Active Probiotic
Форевър Активен Пробиотик
Код: 222
30 перлички
Препоръчителна клиентска цена: 58,21 лв.
Пробиотикът на ФЛП е създаден, за да ви помогне да преодолеете дисбаланса, причинен от съвременния начин на живот, който може неволно да доведе до намаляване на количеството полезни бактерии в организма. Подобрява усвояването на хранителни вещества и действието на имунната система. Пробиотикът на Форевър е единственият продукт на пазара, който съдържа шест вида полезни бактерии и не изисква съхранение в хладилник.

Дражето е защитено с 2 обвивки – първата се разтваря в стомаха от киселинността там и когато достигне до червата, където трябва да действа – там се разтваря втората обвивка. Затова този продукт е изключително ефикасен – действа на точното място, за разлика от дражетата на други фирми, които са с една обвивка (разтваряща се още в стомаха и не достига до целта си за ефикасно действие!)

Новата хранителна добавка на ФЛП съдържа шест вида полезни бактерии, които се причисляват към родовете на лактобацилите и бифидобактериите. Ето кои са те:
Лактобацилус ацидофилус – възпрепятства нежеланите микроби и им пречи да се размножават.
Бифидобактериум лонгум – изтласква вредните бактерии и намалява стомашночревните проблеми.
Бифидобактериум лактис – спомага за намаляване на киселинността (pH) и забавя растежа на нежелателни микроорганизми.
Лактобацилус рамнозус – предпазва стомашночревния тракт и пречи на вредните микроорганизми да се задържат в него и да причинят проблеми.
Лактобацилус булгарикус – поддържа чистотата и баланса на тънките черва.
Лактобацилус плантарум – запазва ключови хранителни вещества, витамини и антиоксиданти, за да противодействат на нежеланите съставки на храната, която приемаме.

Научните изследвания показват, че бифидобактериите балансират чревната флора, предпазват от диарии, облекчават констипацията, потискат различни инфекции, подпомагат имунните функции, подсилват здравината на костите и дори могат да намалят риска от рак. Вече е широко известно, че приемането на бифидобактерии като хранителна добавка е много важно.

Капсулата на ФЛП има и вътрешен защитен слой, изграден от твърди растителни мазнини, който допълнително засилва устойчивостта към стомашната киселина и контролира разтварянето на обвивката в дебелото черво.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По една перличка дневно на гладно или два часа след храна.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ • Улеснява храносмилането и усвояването на полезни вещества от храната. • Специалната капсула е устойчива на стомашната киселина и полезните бактерии стигат невредими там, където са необходими. • Не изисква съхранение в хладилник.

За въпроси и контакти

Forever Active Probiotic - Форевър Ливинг Активен Пробиотик за по-добро храносмилане.