Forever Active HA
Forever Active HA с хиалуронова киселина Forever Active HA
Хранителна добавка с хиалуронова киселина
Код: 364
60 гел-капсули
Препоръчителна клиентска цена: 58,21 лв.
Форевър активна ХК предлага уникална форма на хиалуронова киселина с ниско молекулярно тегло, която има уникални овлажняващи и смазващи ставите свойства. Комбинацията с масло от джинджифил и куркума превръща Форевър активна ХК в една от най-мощните хранителни добавки на пазара за хидратиране на ставите и кожата. Превърнете тялото си отново в добре смазана машина с една от най-новите хранителни добавки на Форевър!

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
С напредване на възрастта в различни части на тялото ни започват да се проявяват признаци на стареене и често липсата на подвижност води до затруднено извършване на някои физически дейности. Това се случва, когато мускулите ни са изморени, а ставите просто не функционират както трябва. Тази намалена подвижност ни пречи да се радваме на любимите си занимания и да водим активен живот както по-рано. Нашето тяло, най-общо казано, представлява една голяма биомеханична машина с 230 подвижни стави. От момента, в който станем сутрин докато си легнем вечер, тези стави са в движение. Това непрекъснато натоварване година след година, може да доведе до намалената им подвижност. Организмът произвежда специален протеин, наречен хиалуронова киселина (ХК), който смазва и омекотява ставите и мускулите. С напредване на възрастта се произвежда все по-малко ХК. Това води до недостиг в естествената лубрикация на ставите и до изсушаване и загрубяване на кожата. Също както автомобилът има нужда от масло в двигателя, за да функционира, така и тялото ни има нужда от смазка за ставите. На помощ идва „Форевър активна ХК“!

Форевър Ливинг съчета тези полезни съставки в една революционна хранителна добавка. „Форевър активна ХК“ е идеален спътник на „Форевър фрийдъм“ и „Алое МСМ гел“. Използвани заедно тези продукти могат да ви помогнат да си върнете радостта от движението и отново да се наслаждавате на любимите си занимания!

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По една гел-капсула два пъти на ден.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Смазва ставите и овлажнява кожата.
• Уникална форма на хиалуронова киселина с ниско молекулярно тегло.
• Съдържа джинджифил и куркума – билки полезни за здравето на ставите.
• Благодарение на свойството си да се свързва с големи количества вода, хиалуроновата киселина има силно положително въздействие и върху съединителната тъкан.
• Така и кожата се овлажнява, което води до намаляване на бръчките.
• Идеално средство против стареене, за подвижност и красота.

За въпроси и контакти

Forever Living Products - Active HA - Хранителна добавка с хиалуронова киселина от Форевър Ливинг.