A-Beta-CarE
A-Beta-CarE - Антиоксидант с Витамини А и Е A-Beta-CarE
Хранителна добавка с витамин А, Е и селен
Код: 054
100 гел капсули
Препоръчителна клиентска цена: 57,06 лв.
Препоръчителна клиентска цена: 57,06 лв. Антиоксидантите се борят със свободните радикали, които могат да причинят умора. А-бета-кеър осигурява на организма витамин А, селен и естествен витамин Е – мощни антиоксиданти, жизненоважни за здрава кожа, коса и очи.

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Свободните радикали представляват увредени молекули с един липсващ електрон, които се сблъскват със стабилни молекули в опит да си възвърнат липсващото равновесие. Този непрекъснат процес на окисляване уврежда протеините и клетъчните мембрани, нарушава естествените защитни механизми на клетката и засяга дори генетичния носител – клетъчната ДНК. В резултат от този процес тялото ни става по-уязвимо за различни болести. Свободните радикали допринасят за процеса на стареене, като нарушават функциите на клетките, причиняват мутации в тях и дори ги убиват.

Външни фактори като стрес, замърсяване на околната среда, радиация, цигарен дим, лекарства, възпалителни процеси, ударни физически натоварвания и др. са причина за натрупване на свободни радикали в количества, с които тялото не може да се справи.

Витамин А е незаменим за нормалното зрение, растежа на костите и тялото, и деленето на клетките. Той допринася за здравето на епителните тъкани, които покриват очите, кожата, дихателните и пикочните пътища, храносмилателната система, а също така регулира и имунната система. Според изследванията витамин Е допринася за здравето на сърдечно-съдовата система. Смята се, че играе роля в защитата на клетъчните мембрани от вредното влияние на свободните радикали и подкрепя имунната система. Витамин Е още предпазва кожата и лигавиците с полезните си хранителни съставки. Селенът е един от най-силните хранителни антиоксиданти и действа синергично както с витамин Е, така и с бета-каротина. Има полезно влияние върху кожата, косата и зрението. Неотдавнашни изследвания показват, че селенът е много важен за здравето на мъжа.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Една гел капсула два пъти на ден.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Мощен антиоксидант.
• Допринася за здрава кожа.
• Подкрепя кръвообращението.

За въпроси и контакти

Forever Living Products - Витамин А, Витамин Е и селен, за здрава кожа - антиоксидант A-Beta-CarE от Форевър Ливинг.