Aloe Fleur de Jouvence Regime
козметични продукти за лице Aloe Fleur de Jouvence Regime
Възстановителна програма за красота с алое "Цвете на младостта"
Код: 041
Препоръчителна клиентска цена: 211,68 лв.
Предлагаме ви шест прекрасни продукта, всеки създаден с опредена цел в цялостната грижа за кожата. Те са в елегантни опаковки, подредени в класическа кутия с огледало, шпатула за смесване на съставките и четка за нанасяне на маската. Продуктите можете да купите отделно или в комплект. Съчетаването на всички елементи от програмата ще ви предложи цялото благотворно влияние на "Цвете на младостта" за постигане на наистина впечатляващи резултати.
Aloe Fleur De Jouvence (Цвете на младостта) е една от най-ефикасните колекции за възстановяване на красотата. Ако сте повярвали на твърденията на други козметични продукти и след това сте били разочаровани, опитайте "Алое фльор дьо жованс", за да усетите чистата, естествена и сензационна разлика.

Бележка: Въпреки че продуктите от комплекта "Цвете на младостта" съдържат най-висококачествените хипо-алергични съставки, разумно би било, както при всеки нов продукт, първоначално да нанесете върху малка област от чувствителна кожа (например вътрешната страна на ръката над лакътя).
Третиране на лицето с програмата "Цвете на младостта"
Комплектът "Алое фльор дьо жованс" ви предлага всички елементи от нашата възстановителна програма, заедно с инструкции, поднесени в книжка. Предлагаме ви резюме на пълния цикъл, с използване на всички шест елемента. Допълнителни инструкции могат да се получат по време на обученията, които компанията организира.

Стъпка 1
Почистете лицето и шията с ексфолииращия почистващ лосион. Нанесете с леки движения нагоре и навън.

Стъпка 2
Отстранете с мека влажна кърпа или памучен тампон и изплакнете обилно с вода.

Стъпка 3
Смесете една чаена лъчичка от маската за лице с около една чаена лъчичка Алое активатор, капка по капка, докато сместа получи плътността на рядък лосион.

Стъпка 4
С козметичната четка нежно нанесете тънък равномерен слой върху лицето (като избягвате областта около очите), с движения нагоре и навън. Започнете от основата на шията и постепенно разпределете лосиона върху лицето и шията, включително зад ушите. Сложете влажни тампони на очите, отпуснете се в легнало положение и избягвайте движения на лицето в продължение на около 30 минути.

Стъпка 5
Махнете маската, като най-напред я омекотите с леко затоплена, влажна кърпа. След това внимателно изплакнете лицето и шията с топла вода.

Стъпка 6
Нанесете хидратиращ тоник за лице, като използвате памучен тампон, и избършете с движения нагоре и навън, докато тампонът остане чист. Така ще затегнете порите, ще намалите линиите и бръчките по лицето и ще го подготвите за овлажняване.

Стъпка 7
(През деня). Нанесете стягащ лосион за лице на върха на пръстите и внимателно покрийте цялата повърхност на лицето и шията. Изчакайте да попие напълно. Така се образува защитна основа, върху която може да поставите грим.

Стъпка 8
(Вечер). Нанесете възстановяващ нощен крем за лице на върха на пръстите и внимателно покрийте цялата повърхност на лицето и шията. Това позволява на кожата да започне възстановителния процес докато спите.

За въпроси и контакти

Forever Living Products - Aloe Fleur De Jouvence (Цвете на младостта) за възстановяване на красотата от Форевър Ливинг.